• + 30 24273 50100
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έκθεση ζωγραφικής στη Σκιάθο …Ναυς των ονείρων από την Αναστασία Ζωή Σουλιώτου

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Σκιάθου «Μπούρτζι», πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 7 Αυγούστου 2010 τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής της Αναστασίας Ζωής Σουλιώτου. 

Η ζωγράφος που έλκει την καταγωγή της από τη Σκιάθο, επιλέγει ως τίτλο της έκθεσής της, μία φράση από το έργο του Παπαδιαμάντη, για ένα σύνολο έργων που άλλοτε αποτυπώνουν και άλλοτε υπαινίσσονται εικόνες και στοιχεία που συνθέτουν το σύγχρονο χαρακτήρα του τόπου και τη σχέση της με αυτόν.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Σκιάθου κος Αθανάσιος Ε. Ζλατούδης και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Σκιάθου κος Ευστάθιος Δ. Αρβανίτης, Σκιαθίτες καλλιτέχνες, κάτοικοι του νησιού καθώς και πολλοί Έλληνες και ξένοι επισκέπτες.

            Η έκθεση, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Σκιάθου, θα διαρκέσει έως και τις 17 Αυγούστου 2010. Ώρες λειτουργίας: 8.00 μ.μ. – 11. 00 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

getattachmentΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΖΩΗ ΣΟΥΛΙΩΤΟΥ:ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΖΛΑΤΟΥΔΗΣ:ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ:ΓΟΝΕΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΗΜ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ:ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ


© 2016 Municipality of Skiathos